(+90) 532 295 97 82  -  (+90) 212 671 46 82        info@gogusmetal.com

 

Firmamız 2000 yılında kurulmuş olup paslanmaz depo imalatı yapmak üzere faliyete geçmiştir. Göğüş Metal olarak müşteri memnuniyeti ve kaliteli imalat-üretim temel presibimizdir. Paslanmaz depo imalat sektöründe firmamız daha da büyümek ve sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile yeni ürün yelpazesini her geçen gün dahada arttırmaktadır. Firmamız paslanmaz depo imalatında paslanmaz 304,316 kalite malzeme kullanılarak yapılan geniş ürün yelpazesinin bazıları su deposu, süt deposu, tahin pekmez, glikoz kazanları, zeytin yağı ,şarap, meyve suları, asit karıştırıcı, kimyasal ve kimyevi maddeler, tekstil, petrol ve mikser karıştırıcıları şeklinde sıralanabilir.

100 lt den 100 ton a kadar yatay-dikey ve dikdörtgen olarak imalat yapılmaktadır. Depolar ve dinlendirme tankları yerinde montaj ve istenilen ölçü ve tonajda olabilmektedir. firmamız her zaman sizlerin yanında ve sorunlarınıza çözüm ortağı olacaktır.

 

MİSYONUMUZ

Şirket kalitemiz gereği, müşteri beklentilerine en iyi çözümler üretmeyi, ayrıca değer anlayışımızı ürün ve hizmet de yansıtmaya devam etmektir.

 

VİZYONUMUZ

 

Her zaman öncelik Koşulsuz Müşteri memnuniyeti bilincini yaşatmak.

♦Yaşamımıza vazgeçilmez ihtiyaç ve talepleri sorunsuz ve hızlı bir şekilde yerine getirmek

♦Hizmet kalitemizi her gün bir çıta yukarlara taşımak, en ekonomik çözümler sunmaya devam etmek.

♦Bizi tercihleyen ve öncelik tercihi her zaman bizim için kullanan aktif müşterilerimizle birlikte yeni mutlu müşterilerimize portfoyumuze katmak.

 

VAZGEÇİLMESİ İMKANSIZ DEĞERLERİMİZ

♦ Müşteri Memnuniyetini her koşulda % 100 sağlamak.

♦ Sorunsuz hizmet anlayışı, çözüm odaklı çalışma arzumuz.

♦ Takım Çalışması ve başarılı bir tablo yapısı.

♦ Dürüstlük ilkesi. 

♦ Yenilikçi Zihniyeti.

♦ Teknolojiyi yakından takip etmek,

♦ Ekonomik fiyat yüksek kaliteli hizmet.

 

Saygılarımızla,


GÖĞÜŞ METAL SANAYİ VE TİCARET